Cry blood, My friend [Capítol 7]

Chapter seven

Coi quin fred fot a montserrat, i jo vaig ben bruta encara, que després d´estar uns quants dies a la pressó, haver nadat wc avall, i tota la pesca noto que necesito una dutxa, però no és el moment ni el lloc.

[@more@]

Els aromes de montserrat, eviten que tingui més fred del que realment hauría de tenir i camino i camino però de l´Adagio ni rastre. Que ja em començo a mosquejar i em sento en una pedra per descansar i me’n adono que m´estàn sortint pèls a les meves llustrosses cames, quan de sobte de lluny sento un soroll molt fort i veig una llum…

Primer penso que deuen ser els extraterrestres aquells, que dèien a Catalunya Misteriosa que es posàven a Montserrat a fer de les seves, i m´espanto una mica, no ho negaré però decideixo anar fins al lloc on he vist la llum per veure que hi ha.

Arribo al lloc i començo a veure coses, trobo una bossa de patates Lay’s al plato buida i una botella de coca-cola zero… també buida, bé en quedava un culet desbravat… em cau una llàgrimeta (no de sang) i miro al cel, que es de nit, i dic:

– Adagio, ja em podríes haver deixat una mica de patates tio!



Sí, aquell era el lloc on el meu company havía estat, però ell no hi era… vaig estar regirant entre totes les coses que hi havía per allà al mig, a part de bosses de lay’s al plato, i de coca-coles zero, també hi havia òssos de pollastres a l´ast, que jo sé que èren pollastres al ast, per què hi havía oli per a tot arreu, i caramels de la llum, i entre tota la porquería vaig trobar un paper amb aquest símbol:


Vaig seguir les instruccions del paperet i va començar a passar això:





Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Cry blood, My friend [Capítol 7]

 1. Fraggle diu:

  AL final has trobat al dagio al final del tunel??
  quin racano el tiu… ni una trista patata!!

 2. gemminola diu:

  No que encara no l´he trobat no pas! xD

 3. Jo Mateixa diu:

  Mare de déu santissima, reina estàs bé???, vols una llanterna per atravessar el túnel???, cuidado con el escalon, mamá.

  Jajajajajajaja, guapa, t’enyoro molt!!!!!!!!!!!!!!

 4. Cruella diu:

  Nena,

  M’ha semblat veure una llum al final del túnel… vigila que en comptes de n’Adagio, no sigui un tren que et ve de front!

  (Gemminola, guapa, espero que aquest comentari es guardi: em costa un ou que blocat xuti i començo a estar-ne fins als ous)

 5. Yrun diu:

  VEnga gemmi! K casi ja el tens l’Addagio!
  Anims! ;P

 6. gemminola diu:

  Així que l´Adagio i jo tenim una relació? Caram primera notícia, però bé ens haurem d´adaptar a la nova situació!

 7. escarabat diu:

  Ja saps el significat dels túnels a les pelis?? I el tren que hi entra?

  No voldria ser groller, que em fa vergonya. Però aquí hi ha rotllo!!!

  ah. I molt bona la narració (ja has pensat presentar-ho als premis Nadal)

  apa

Els comentaris estan tancats.